E-Ticaret Paketleri Nedir?

Temel prensibi müşterisine en iyi hizmeti sunmak ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için kurulmuş bir bilişim firmasıyız.

E-Ticaret Paketleri Nedir?

E-Ticaret Paketleri Nedir?

İnternetin bu denli yaygın olması sayesinde günlük hayattaki işlerin çoğu sanal ortama yansıtıldı. Bu alanlardan biri ise şüphesiz e-ticaret sistemi. Bu sistem sayesinde şirketler ürünlerini internet üzerinden online bir şekilde pazarlayabiliyor. Müşteriler ise istedikleri zaman 7/24 açık olan bu sitelerden alışverişlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bu sistem yıllardır gündemde ve oldukça gelişmiş durumda. Sitelerin bu denli rağbet görmesi söz konusu sitelerin oldukça gelişmiş olmasını sağlıyor. Müşteriler genellikle en fazla hizmet alabildiği e-ticaret sitesini tercih ediyor. Şirketler ise en gelişmiş sistemlere sahip olabilmek için birbiriyle yarış içinde. Bu sistemlerin ne denli gelişmiş olduğu içerdikleri paketlere bağlıdır. Bir e-ticaret sitesi kuruluyorsa bunun için çeşitli e-ticaret paketleri mevcuttur. Bu paketler ise fiyatlarına göre değişim gösterip site sahiplerinin hizmetine sunuluyor.

E-Ticaret Paketleri Özellikleri

Bu e-ticaret paketleri fiyatlarına göre farklı özelliklere sahip olabiliyorlar. E-ticaret paketi satan firmalar çoğunlukla 3 veya 4 farklı paket hizmeti sunarlar. Bu paketler içerdikleri özelliklere göre fiyatlandırılıyor. Temel olarak içerdikleri ana özelliklere göre fiyat farkı oluyor. Bunlardan en temel olanı siteye tanınan disk alanı. Disk alanı ne kadar çok olursa o kadar çok sayfa sayısına ve veriye sahip olunabilir. Site içeriğinin ne kadar zengin olacağına bu şekilde karar verilebilir. Ne kadar çok disk alanı o kadar zengin içerik barındırabilme kapasitesi demektir. İkinci olarak ise sitenin yıllık trafik alanıdır. Siteye giren her müşteri sitede geçirdiği vakit kadarıyla siteden trafik alanı kullanılır. Bu şekilde sitenin bir saniyede ne kadar müşteri tarafından kullanılabileceği verisine ulaşılır. Eğer trafik alanı dolarsa siteye erişim mümkün olmaz. 

Üçüncü olarak bu paketler farklı stok sayısı içerir. Düşük fiyatlı paketlerde bu stok sayısı daha azken, fiyat arttıkça stok sayısında da artış görülür. Bu şekilde siteye gelen kullanıcılar sitenin seçtiği pakete göre ürün sayısıyla karşılaşır. Bu temel hizmetlere son olarak SSL desteği örnek gösterilebilir. Bu SSL desteği sitenin güvenilir bir site olup olmadığını saptar. Eğer bir sitede SSL güvenlik sertifikası varsa müşterilerin siteye olan güvenleri artar. Paketler fiyatlarına göre SSL desteği içerirler veya içermezler. 

Karabina

Denizyolu Taşımacılığı Nedir