En Yeni ve En İyi E-Ticaret Paketleri

Temel prensibi müşterisine en iyi hizmeti sunmak ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için kurulmuş bir bilişim firmasıyız.

En Yeni ve En İyi E-Ticaret Paketleri

En Yeni ve En İyi E-Ticaret Paketleri

Sanal mağaza kurulmadan önce sorulan ilk soru, genelde “En iyi e-ticaret paketleri nasıl olmalıdır?” oluyor. E-ticarete yeni başlayan biri için çok karmaşık gelebilecek ve pek çok konuyla bağlantılı olarak düşünülmesi gereken bu sorunun, aslında kolaylıkla cevaplanabilmesi mümkün. E-ticaret paketlerinin belli başlı özelliklerinin olmasına dikkat etmek yeterli olacaktır. E-ticaret sitesi fiyatları konusunda dikkat edilmesi gereken hususlarla alakalı şunlar sıralanabilir:

  • İleri seviye güvenlik donanımına sahip olmalı

Online satış işlemleri başladıktan sonra kesintisiz ve problemsiz bir biçimde devam etmek isteniyorsa e-ticaret sitesinin güncel teknolojiyle donatılmış bir güvenlik sistemi kullanıyor olması çok önemli. Bir e-ticaret sitesinin bulunduğu sunucular Firewall, IPS, Raid5, IDS ile, sitenin genel yapısı ise SSL şifreleme sistemiyle koruma altına alınmış olmalıdır. Ayrıca, ödeme konusunda 3D Secure özelliği bulunan sanal posları desteklemesi de önemlidir.

  • Her ödeme sistemiyle sorunsuz bir şekilde çalışabilmeli

E-ticaret sitesi kurulduktan sonra ortaya çıkabilecek ödeme sistemiyle ilgili problemler can sıkıcı olabilir. Bu durumla karşılaşmamak için, e-ticaret paketlerini araştırırken Türkiye’deki tüm bankalarla sanal POS entegrasyonu olup olmadığına dikkat etmek gerekir. Payu, Paynet, BKM Express, İyzico, İpara gibi ödeme sistemleriyle de entegre halde olması önemlidir.

  • Mevcut site tasarımının üzerinde değişiklikler ve geliştirmeler yapılabilmeli

Bir e-ticaret paketi satın alındığında web sitesi için de bir tema satın alınmış olur. Bu tema, paket satın alınmadan önce beğenilip seçilmiş olsa da ilerleyen süreçte ihtiyaçları karşılamamaya başlayabilir. Unutulmamalıdır ki en iyi e-ticaret paketleri tasarım üzerinde oynamalara izin veren paketlerdir.

Yukarıda bahsedilenler, güvenilir ve sorunsuz bir e-ticaret hayatı için nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda yeterince aydınlatıcı gelmemiş olabilir. Farklı firmaların paketlerine göz atılıp e-ticaret paketleri karşılaştırma yöntemi izlenebilir.

İşletmenin geleceği ve internet dünyasında gerçek bir başarı için tasarım inceliğine sahip, güvenli, kullanıcı dostu bir e-ticaret sitesi kullanmak; 7/24 destek hizmeti veren ve referanslarıyla başarısını kanıtlamış bir e-ticaret yazılım firmasıyla çalışmak, web sitesini diğer e-ticaret sitelerine nazaran birkaç adım yukarı taşıyacaktır.

Karabina

Denizyolu Taşımacılığı Nedir