Eticaret Seo

Temel prensibi müşterisine en iyi hizmeti sunmak ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için kurulmuş bir bilişim firmasıyız.

Eticaret Seo

Eticaret Seo

Eticaret 2000’li yıllardan itibaren hayatımıza giren bir alan ve gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Önceleri internet üzerinden alışveriş konusunda çekincelerimiz varken şu an eticaret sitelerine bakmadan bir şey almaz olduk. Kâr oranı yüksek olan bu sitelerin sayısı gün geçtikçe çoğalıyor tabii bu durum rekabeti kızıştırıyor. Büyük ölçekli firmaların web siteleri reklamlar, kampanyalarla rakiplerinden sıyrılmaya çalışıyorken reklam bütçesi az olan orta ve küçük ölçekli firmalar SEO stratejilerine başvuruyor. Eticaret Seo stratejilerini kullanarak sitesini ön plana çıkarmaya çalışıyor.

SEO, Search Engine Optimization teriminin kısaltması olan Türkçe’de Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelen bir terim. Arama motorlarının web sitesini kolay bir şekilde taramasını sağlamak için yürütülen çalışmaların tümüdür. SEO çalışmaları eticaret sitelerinde kilit rol oynamaktadır. Çünkü online mağazaların tedarikçileri genellikle aynı olduğu için benzer ürünler satılmaktadır. Bu da benzer içerik anlamına gelir ve arama motorları için kopya içerik olarak tanımlanmaktadır. Yani web siteniz aramalarda son sayfalara atılacaktır. Ürün açıklamaları 300-400 kelimelik özgün metinlerden oluşmalıdır. Ayrıca kullandığınız görsellerle ilgili dikkat etmeniz gereken bir husus vardır. Fotoğraf adını değiştirerek görsel aramalarda öne çıkacak, ürünle ilgili bir isimlendirme yapmalısınız. Eticaret Seo stratejilerinin en kilit uygulaması anahtar kelime seçimidir. Aramalarda kullanılacak anahtar kelimeleri iyi belirlemeniz gerekmektedir.

Web siteniz üzerinden sattığınız ürünlere ziyaretçilerin yaptığı yorumlar SEO için faydalıdır. Yapılan yorumlar özgün metin niteliğindedir ve bu yorumlar siteyi güncel tutar. Güncellik arama motorlarının önem verdiği bir diğer unsurdur. Bu sebeple ziyaretçilere ürün yorumu yapması için teşvik etmenizde fayda vardır.

Tüm bunları yapabilecek donanıma sahip değilseniz, 300, 400 kelimelik metinleri nasıl yazayım diye soruyorsanız size SEO hizmetleri sunan firmaları ya da freelance metin yazarlarını önerebiliriz. Günümüzde birçok web sitesi sahibi bu yönteme başvurmaktadır.

Eticaret Seo Stratejilerinin Avantajları Nelerdir?

  • Web sitesinin reklam bütçesini aşağı çeker.
  • Siteyi ziyaret eden organik ziyaretçi sayısı artar.
  • Eticaret sitenizde yer alan ürünlerin satışlarında artış olur.
  • Rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlar ve Eticaret Seo stratejileri prestij kazanmanızı sağlar.
  • Sitenizin marka bilinirliği artar.

Karabina

Denizyolu Taşımacılığı Nedir